Технички совети за градење

 

Техничките совети кои може да ви бидат неопходни при градењето на вашите објекти, ние ви ги нудиме преку наше надлежно лице, кое е подготвено да одговори на сите ваши прашања поврзани со примена и употреба на нашите производи.

Нашите експерти се професионални познавачи на градежните материјали и сертифицирани како експерти за Енергија на објектите, и ќе ве подржат во вашата секојдневна работа.
 
Можете да ги контактирате секој работен ден од 8.00 – 16.00 часот, а во итни ситуации и надвор од оваа временска рамка.