Наше ветување

 

Ние секогаш имаме соодветни решенија

Нашиот асортиман на блокови Silka и фасадни тули е уникатен. Ние нудиме решение за целиот објект, и тоа не само за нови објекти, туку и за оние кои се реновираат и модернизираат.Сите наши производи се чувари на екологијата и одлично се дополнуваат меѓу себе. Со ова ние ја заштитуваме нашата животна средина и истовремено ги исполнуваме вашите барања за соодветно решение.

Ние Ви даваме врвни совети

Нашиот тим за продажба, маркетинг и менаџерот на производот се експерти за градежни материјали и се сертифицирани од страна на DEKRA како професионални советници за зачувување на енергијата на зградите.


Така, во секое време можете да сметата на компетентна експертиза и услуги кои ние Ви ги нудиме Вам .

Ние Ви нудиме Транспарентност и Ефикасност

Асортиманот на производите Ви нуди можност да го дефинирате соодветниот материјал за Вашиот градежен проект.Преку ова можете лесно да го пресметате количеството за една ефикасна понуда.Техичките параметри при дизајнирање на пројектот овозможуваат брза и продуктивна селекција на производот.

Ние сме секогаш таму каде што треба

Ние секогаш реагираме брзо во задоволување на вашите желби и потреби.
Исто така реагираме брзо и придонесуваме во задоволување на Вашите барања преку нашите соработници и лицата за контакт.
На овој начин Вие и ние сме еден чекор пред конкуренцијата.

Ние Ви нудиме сигурна подршка

Не е важно дали Вашиот објект  е мал или голем, ние сме тука да го дадеме нашиот придонес секогаш кога тоа ќе го побарате од нас.


Нашата организираност овозможува нашите производи да пристигнат на вашето градилиште во оптимално време.


Ова Вас и нас не прави доверливи партнери и наши клиенти.

Ние опстојуваме во понудата на квалитетот Премиум (Врвен квалитет)

Сите наши производи ги исполнуваат барањата и стандардите за висок квалитет.


Преку 80 годинишното искуство на Xella направи да тоа искство се пренесе и на Xella Kosovо а во врска со информациите за производите и сугестиите поврзани со нивната обработка и нудење на стручна помош за клиентите.

Ние размислуваме и за иднината

Секојдневно ги тестираме нашите производи и ги подобруваме. Xella Internacional   исто така поседува и истражувачки центар кој врши тестирања и мерења на градежните материјали и нуди практични решенија за иднината.


Забелешките и предлозите на нашите клиенти ние ги земаме со голема сериозност и ги користиме како иновативна сила.